Gallagher-brødrenes ordkrig ender i retten

Skyttegravskrigen mellem Liam og Noel ender nu i retten, hvis ikke Noel siger undskyld for tidligere udtalelser, som ifølge Liam var løgn.
Liam Gallagher (billedet) hiver sin storebror Noel i retten. Noel har sagt urigtige ting om lillebroren, som ikke kan se andre udveje end at fortsætte dysten i offentligheden.
Liam Gallagher (billedet) hiver sin storebror Noel i retten. Noel har sagt urigtige ting om lillebroren, som ikke kan se andre udveje end at fortsætte dysten i offentligheden. Foto: Retuers/Suzanne Plunkett

'Det er din skyld!' 'Nej, det er din skyld!'

Oasis-brødrene Noel og Liam har de seneste uger givet et fascinerende indblik i debat- og værdighedsniveauet i Gallagher-familien.

Brødrene har gravet sig ned på hver sin side af spørgsmålet om, hvem der var skyld i, at Oasis gik fra hinanden.

Og den skyttegravskrig har nu såret Liam Gallagher så dybt, at han sender sin bror i retten, skriver thesun.co.uk.

Noel har blandt andet sagt, at Liam aflyste en koncert i 2009 på grund af tømmermænd, men det passer i hvert fald ikke, siger Liam nu i en udtalelse, som følger op på injuriesøgsmålet mod storebroren.

"Det er løgn, og jeg vil have, at Oasis-fans skal kende sandheden," siger Liam ifølge thesun.co.uk.

"Sandheden er, at jeg havde strubebetændelse, hvilket Noel udmærket godt vidste, da en læge stillede diagnosen samme morgen," forklarer Liam, som nu kræver en offentlig undskyldning.

"Jeg er vant til at blive kaldt alt muligt af Noel, og jeg har i fortiden sagt ting om ham. Men det, Noel har sagt denne gang, går langt ud over rock-and-roll-opførslen og stiller spørgsmål ved min professionalisme," siger Liam, som ikke kan se andre udveje på krigen end at fortsætte den i al offentlighed.

En kilde tæt på brødrene siger, at Noel modtog søgsmålet med 'døvende tavshed.' Det er uvist, hvor længe den varer ved.

Kilde: thesun.co.uk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.