Krig med guitar og blomme, brødre i nyt opgør
I 2008 var Oasis stadig et fælles projekt for brødrene Noel (tv.) og Liam Gallagher. I dag er de uvenner med hver sin karriere. Foto: Polfoto, (AP Photo/Chris Pizzello) / POLFOTO
Noel anklager sin bror for blomme-vold. Liam har kun en kommentar: Scumbag!

Man kunne skrive en laaang bog om skandalerne omkring Oasis, men den ville være svær at afslutte. For selv om der er gået to år, siden Noel og Liam Gallagher gik fra hinanden, blusser dramaet nu op igen.

De infamøse brødre bag rockbandet Oasis, Noel og Liam Gallagher, har altid været leveringsdygtige i skandaler. Denne gang er det storebror Noel, som puster til ilden. På et pressemøde afslørede han onsdag, hvorfor bandet i 2009 gik fra hinanden. Og ikke overraskende lagde han skylden på lillebrors skuldre.

Brødrene kom op at skændes umiddelbart før, de skulle på scenen i Paris, fordi Liam krævede, at bandet reklamerede for hans tøj-kollektion 'Pretty Green', skriver den engelske avis dailymail.co.uk. Skænderiet udviklede sig korporligt, da Liam brasede ind i Noels garderobe, svingende med sin guitar.

"Han huggede næsten mit ansigt af med den," siger han ifølge dailymail.co.uk

Skænderiet kulminerede med, at Liam kastede en blomme efter sin bror. Efterfølgende aflyste bandet koncerten i Paris, hvor de ellers var hovednavn, og derefter resten af touren, hvor de kun havde to koncerter tilbage, forklarer Noel Gallagher.

Bruddet var kulminationen på lang tids uro, der startede med, at Oasis blev nødt til at aflyse en koncert i England, hvor bandet også var hovednavn. Aflysningen skyldtes, ifølge Noel, at Liam havde tømmermænd. Den officielle forklaring var dengang, at Liam led af betændelse i strubehovedet.

Noel fortalte yderligere, at hvis bandet havde haft tid til at sunde sig efter skænderiet og ikke havde aflyst resten af touren, så var de aldrig gået fra hinanden.

Liam har kun haft en enkelt kommentar til broderens udtalelser. På sin twitter-profil skriver han ganske enkelt "scumbag". Hvilket på dansk kan oversættes til noget i retning af dumme svin.

Kilde: dailymail.co.uk