Gældsekspert: Tina Lund undgår kreditklemme

Allan Nielsens forfejlede ejendomseventyr kommer ikke til at koste Tina Lund noget. Men hendes kreditvurdering vil falde, siger ekspert.
Tina Lund og Allan Nielsen skal giftes d. 20. august. Allan Nielsen må dog selv komme ud af sit gældshelvede.
Tina Lund og Allan Nielsen skal giftes d. 20. august. Allan Nielsen må dog selv komme ud af sit gældshelvede. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO

Tina Lund kommer ikke til at sælge ud af sine fuldblodshingste for at hjælpe sin kommende mand ud af det økonomiske mareridt, han er havnet i.

Det forsikrer gældsekspert, Mette Reissmann, der blandt andet rådgiver om forholdet mellem kærlighed og økonomi i tv-programmet luksusfælden.

"Alt den gæld Allan Nielsen har stiftet inden ægteskabet hæfter han selv for, men jeg håber, at de laver en ægtepagt. Det anbefaler jeg altid," siger Mette Reissmann til Newspaq.

Mette Reissmann påpeger dog, at dårlig kreditvurdering hænger ved, og hvis man gifter sig med en, der har gæld, vil det smitte af på en egen kreditvurdering, da det er hele husstanden, der vurderes.

Vælger Allan Nielsen at fortsætte sit ejendomseventyr, skal Tina Lund derfor holde kuglepennen i lommen.

"Tina Lund skal holde sig fra at skrive under på papirer, hvis Allan Nielsen fortsat ønsker at investere i ejendomme. Ellers vil hun hæfte for en eventuel gæld, der måtte opstå," forklarer gældseksperten.

Torsdag kom det frem at et forfejlet ejendomseventyr har kostet Allan Nielsen intet mindre end 53 millioner kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.