FRISUREN SKAL VÆRE GRAFISK

Det natulige look er helt umoderne, når det gælder dit hår. Man skal kunne se, at du har været hos frisøren, og en page er det hotteste lige nu.

Af Christina Alfthan
chal@avisen.dk
@BRØD:Når både Victoria Beckham og Madonna gør noget samtidig, så er det moderne. Så hvis du stadig overvejer at investere i lange hårextensions, kan du godt spare dig: den nye hårmode hedder page, og frisuren skal først og fremmest være klippet, så man kan se, hvor saksen har siddet, og her swinger det ikke med en masse ekstra hår.
Til gengæld kan man hurtigt bruge pengene på at gå oftere til frisøren, for den nye hårmode kræver, at frisuren holder de skarpe linier. Michael Peros har været frisør i 17 år, og han har klippet mange pager de seneste måneder:
»Pagen er en modreaktion på det lange, rodede hår. Nu skal det være rene linier og grafisk, og det kan både gøres klassisk og vildt med asymmetriske længder,« fortæller Michael Peros fra frisøresalonen »Loft«.
Gun-Britt Zeller, der i tre årtier har været en af landets mest toneangivende frisører, er også glad med den nye hårmode:
»Den grafiske og symmetriske page er den største klippenyhed, og det er en hæder til mit stilikon Mary Quant. Hun havde en page, og det var hende, der for alvor fik kvinderne til at ændre hårstil i 60"erne ,« siger Gun-Britt Zeller.