Forældre sigtet for 10 års incest
Et forældrepar er sigtet for at have misbrugt deres to piger gennem ti år. Foto: www.colourbox.com
På Bornholm er der netop blevet kastet lys over en uhyggelig incestsag, hvor en mor og en adoptivfar har misbrugt to døtre igennem ti år.

Et forældrepar fra Bornholm står sigtet for at have udsat deres to døtre for "groft seksuelt misbug". Det oplyser Bornholms Politi.

Døtrene er i dag 16 og 18 år gamle og har udstået misbruget gennem ti år.

Forældrene er henholdsvis en biologisk mor på 39 år og en adoptivfar på 56. Begge har siddet varetægtsfængslet siden 5. juli i år, hvor politiet først fik nys om sagen.

"Sigtelserne er for morens vedkommende incest og for farens vedkommende, at han jo som adoptivfar har haft anden kønslig omgang end samleje og samleje med de to piger igennem, ifølge sigtelsen, ti år," fortæller chefanklager Benthe Pedersen Lund til Newspaq.

Udover sigtelserne om groft misbrug er adoptivfaren også sigtet for besiddelse af en omfattende mængde våben og ammunition i parrets bolig på Midtbornholm, skriver Bornholm.nu.

Den 16-årige pige er nu blevet anbragt uden for hjemmet, og den 18-årige bor for sig selv. Hun har været flyttet væk fra hjemmet, før politiet anholdt forældrene.

Politiet vil ikke oplyse, hvordan de kom på sporet af sagen.

De oplyser dog, at der kan komme til at ske flere sigtelser. Om det er flere sigtelser mod de to forældre eller mod andre involverede, vil anklagemyndigheden ikke ud med.

Bornholms Politi har efterforsket sagen siden starten af juli, men mangler stadig at få flere ting på plads, inden en egentlig tiltale kan blive rejst.

"Der er ting i efterforskningen, der ikke er færdige, og så er der også det, at der skal foretages en mentalundersøgelse (af forældrene, red.), og først derefter kan man rejse tiltale. Så jeg forventer, at der går nogle måneder endnu, før vi er klar til at rejse tiltale," forklarer Benthe Pedersen Lund.

Der er navneforbud i sagen, og den er blevet behandlet for dobbeltlukkede døre.

Kilder:
Politiets pressemeddelelse
Bornholm.nu's historie