Beckham i vanvidskørsel med sin søn
Her ses Englands hotteste par, Victoria og David Beckham. Mon der er kommet lidt ugler i mosen, efter farmand kørte galt med den førstefødte? Foto: AP, POLFOTO, Chris Pizzello
Da David Beckham for nogle uger siden var ude at køre bil med en af sine sønner, kørte han galt. Flere vidner rapporterer om vanvidskørsel.

Det endte med at gå helt galt, da Beckham for et par uger siden kørte vildt med sin ældste søn, Brooklyn.

Det var på en motorvej nær Los Angeles i Californien, at fodspilleren smadrede sin sorte Cadillac Escalade ind i en Mitsubishi med en kvindelig passager inde i. Det skriver Kig Ind.

"Jeg er blevet overhalet af en fyr i en Cadillac Escalade, der har kørt alt for hurtigt hele vejen fra Los Angeles Airport," udtaler en kvinde i optagelserne fra alarmcentralen.

"Han kørte ud og ind mellem de andre biler med en meget høj hastighed, indtil han kørte direkte ind i en bil, der havde motorproblemer," fortalte et andet vidne til alarmcentralen.

Den vanvittige bilist viste sig altså at være den berømte engelske fodboldspiller.

Beckhams offer måtte en tur på skadestuen, dog uden for mange skrammer eller nogle brækkede knogler. Sønnen Brooklyn måtte slippe med den store forskrækkelse efter hans far havde glemt fornuften derhjemme.

Kilde: Kig Ind