Fodboldfans: Vi nægter kvægtransport
De danske fodbold fanklubber vender tommelfingeren nedad til massetransport. Foto: mzacha, Stockxchng
Nu kommer foreningen af Danske Fodboldfans med stærke ord om forbuddet mod selv at køre til braget mellem FC København og Brøndby søndag.

De danske fodbold fanklubber nægter massetransport til kampen mellem FC København og Brøndby IF.

Billetter til FCK's blåhvide fans kan nemlig ikke sælges i løssalg. Fans af FCK er dermed tvunget til at købe en pakkeløsning med transport og billet til kampen hos FCK.

Og det kan ikke være rigtigt, mener formanden Peter Byskov, fordi de begrænser den personlige frihed.

"Fans er forskellige og ønsker forskellige former for transport. Hvorfor skal man først omkring Parken for at komme til kamp i Brøndby, hvis det er en omvej? Hvorfor skal en familie på fire pålægges en yderligere udgift på mindst 400,- kr. for at følge deres hold på udebane?," spørger han.

Han mener, at prisen er for høj i forhold til at undgå ballade, fordi det går ud over de mange fans, der uge efter uge følger deres klub på en positiv og stemningsfyldt måde.

"Det kan ikke være rigtig, at kampen mod ballade i den grad skal begrænse det store flertal af positive fans. Så taber fodbolden og stemningen til et lille mindretal, der får lov til at sætte dagsordenen for, hvordan det er at gå til fodbold i Danmark som fan," siger Peter Byskov.

Danske Fodbold Fanklubber savner klare udmeldinger fra klubberne og Politiet, hvem der står for tiltaget.

Kampen mellem Brøndby og FC København spilles søndag kl. 13.30.