Filmstjernens søn skal blive i spjældet
Cameron Douglas er i alt blevet idømt ni et halvt års fængsel for narkorelaterede forbrydelser. Foto: Colourbox
Der går mange år, før Cameron Douglas kommer på fri fod igen.

Den berømte amerikanske skuespiller Michael Douglas kommer ikke til at se sin søn, 33-årige Cameron Douglas, på fri fod før om mange år.

Skuespillersønnen afsoner i forvejen en dom fra 2009 på fem års fængsel for salg af metaamfetamin og kokain, men de amerikanske myndigheder har fundet Cameron skyldig i yderligere fire lovovertrædelser og har derfor forlænget hans fængselsstraf med fire et halvt år, skriver wenn.com.

Den nye sag begyndte at rulle, da fængselspersonalet fandt kokain og heroin i Camerons celle, og Cameron er blandt andet fundet skyldig i at få sin kvindelige advokat til at smugle stoffer skjult i sin bh ind i fængslet.

Cameron bad om straflempelse, da han i går (onsdag, red.) blev ført frem foran retten i New York, men dommeren afviste bønnen. Han anbefalede i stedet, at Cameron afsoner resten af sin straf et sted, hvor han kan blive behandlet for sit misbrug.

Ligesom sin berømte far forsøger Cameron sig som skuespiller. Han har medvirket i fire forskellige film - blandt andet Mr. Nice Guy med kampsportsstjernen Jackie Chan.

Kilde: wenn.com