Fetterleins sex-kammerat spiller sig selv
Ashley Cole (tv) er på nippet til at indlede en skuespilkarriere. Her er han flankeret af Wayne Rooney og David Beckham. Foto: Polfoto, (AP Photo/Matt Dunham) / POLFOTO
Den engelske fodboldstjerne Ashley Cole skal give en ny film autencitet ved at spille sig selv.

Den engelske fodboldstjerne Ashley Cole - som Frederik Fetterlein har været på damejagt med - modtager for tiden skuespilundervisning, fordi han skal medvirke i en ny film om fodbold.

Den krævende rolle, som Cole modtager undervisning for at udfylde, er rollen som sig selv, skriver The Sun.

Filmen, som kommer til at hedde Played, er et dokudrama om livsstilen i Premier League, hvilket betyder, at Cole kan blive nødt til at tage et dybt kig indad og granske sin hukommelse for, hvordan han egentlig lever sit liv.

"Den (filmen, red.) indeholder et par skumle scener, som handler om transfer, som forgår under bordet, og sex med en masse forskellige kvinder," fortæller en kilde om filmens plot.

Ashley Cole spiller ikke hovedrollen, men er derimod blevet castet for at gøre filmen så autentisk som muligt. Ud over Cole har også West Ham-bossen Sam Allardyce og landsholdsspilleren Joe Cole fået roller, som skal få filmen til at virke mere realistisk.

Hovedrollen er derimod gået til skuespilleren Danny Dyer, som også var med i filmen The Football Factory fra 2004, som handlede om fodboldvold.

Kilde: The Sun