Fetterleins far: Frederik er lystløgner
Frederik Fetterleins biografi 'Forført af Livet' har udløst lidt af en familiestrid. Foto: Scanpix, Sonny Munk Carlsen
I sin biografi skriver eks-tennisspilleren Frederik Fetterlein om sin fars påståede alkoholmisbrug og en splittet familie.

Frederik Fetterleins far afviser nu sin søns påstande om druk og ulykkelig barndom som noget løgnagtigt sludder.

"Han kan være lidt af en lystløgner til tider," siger Ole Fetterlein til B.T.

I sin biografi 'Forført af livet' fortæller 41-årig Frederik Fetterlein om sit udsvævende liv med sex, stoffer og hurtige biler, at hans far var alkoholiker og ødelagde hans barndom.

"Jeg var vokset op i Rungsted, og jeg var forkælet. Det var alt, der stod om min opvækst. Historien hang ikke sammen. Folk ville tænke, hvorfor blev han så spoleret? Men de ville ikke få noget svar. Det hører med til min historie, at jeg voksede op med en far, der var alkoholiker. Jeg elsker ham, men han ødelagde min barndom," siger Frederik Fetterlein til bt.dk.

Det med forkælelsen giver hans far ham ret i. Men han mener hverken, at han selv drak for meget eller at sønnen havde en dårlig barndom.

"I mine øjne har han (Frederik Fetterlein, red.) fået en fantastisk barndom. Han blev så forkælet og fik alt mellem himmel og jord. Han fik så mange penge, men det er måske det, der har gjort ham sådan. De sidste år har der været pengeproblemer mellem os, Frederik har lånt og ikke betalt tilbage, så vi selv næsten måtte gå fra hus og hjem," siger Ole Fetterlein til B.T.

Kilde: Bt.dk