De vil have ekstra smør til morgenbrødet og madpakken, og palmin til julens klejner er også i høj kurs.
På lørdag træder den nye fedtafgift i kraft, hvilket betyder, at fødevarer med meget mættet fedt bliver dyrere.
På Dragsbæk Margarinefabrik mærker man, hvordan industribagere, restauranter og detailhandel - og dermed også forbrugere - gerne vil have fingre i fedtfyldte madvarer, inden prisen stiger.
"Detailhandelen vil købe ekstra hjem til kunderne. Så vi arbejder i denne måned i døgndrift på alle pakkelinjer. Vi producerer faktisk 3,5-4 millioner kilo ekstra i denne måned. Det er 70-80 procent mere, end vi plejer," forklarer margarinefabrikkens arbejdende bestyrelsesformand Mogens Nielsen til Newspaq.
Fabrikken producerer bl.a. Bakkedal-smør, palmin og diverse AMA-margariner. Netop disse produkter bliver ramt af fedtafgiften.
"En pakke Bakkedal på 250 gram kommer til at stige 2,70 kroner per pakke," forklarer Mogens Nielsen.
Fedtafgiften betyder, at alle fødevarer med et indhold af mættet fedt på over 2,3 procent bliver pålagt en afgift, som lyder på 16 kroner per kilo mættet fedt i en fødevare.
Derfor vil man også gerne have ekstra Palmin, som bl.a. skal bruges til at koge julens klejner.
"Palmin er jo 100 procent fedtstof og dermed meget mættet fedt, så afgiften for det er himmelhøj. Derfor bliver der jo hamstret lidt ekstra," siger Morgens Nielsen.
Trods travlheden på fabrikken er Mogens Nielsen ikke begejstret for overarbejdet. Den nye afgift betyder nemlig mere administration og dyrere varer.
"Vi mener, afgiften er konkurrenceforvridende. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at ramme vores konkurrenceevne. Vi kommer til står dårligere i forhold til for eksempel vores konkurrenter i Tyskland," siger han.
Da afgiften tidligere på året blev stemt igennem stemte alle partier undtagen Liberal Alliance og Enhedslisten for afgiften.
Man håber på, at afgiften vil resultere i 1,4 milliarder kroner i statskassen.