Fætter bliver værge for Jackson-børn
Indtil for nylig har Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, været den eneste værge for de tre børn. Foto: Scanpix, LEONHARD FOEGER
Retten gør Michael Jacksons nevø til permanent formynder sammen med den afdøde stjernes mor.

De kæmper stadig indbyrdes i Jackson-familien, efter Michael Jackson gik bort i 2009.

Men mens familien slås med næb og klør for at få fat i værdier, sange og boliger, har de åbenbart ikke taget sig tilpas godt af popkongens tre efterladte børn.

Derfor bliver sangerens nevø T.J. Jackson nu permanent værge for børnene sammen med børnenes farmor, Katherine Jackson.

For et par uger siden gjorde en dommer T.J. Jackson til midlertidig værge, og konstellationen har vist sig at være den, der er bedst for børnene.

Derfor bliver det nu gjort permanent.

- Det er tydeligt for enhver, at børnene har et stærkt og kærligt forhold til T.J., siger dommeren ifølge nyhedsbureauet Reuters i en erklæring.

Indtil for nylig har Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, været den eneste værge for 15-årige Prince, Paris på 14 og Blanket på 10.

Men efter hun forsvandt uden et ord, blev efterlyst af barnebarnet Paris på Twitter og et par dage senere viste sig at være taget til Arizona med noget andet familie uden de tre børn, har retten besluttet, at hun ikke skal være den eneste værge længere.

I en udtalelse i forbindelse med retssagen fortæller Katherine Jackson, at hun ikke var klar over, at de tre børn havde forsøgt at få fat i hende, mens hun var taget på 10 dages spa-ferie i Arizona.

- Fru Jackson er en stærk kvinde, som ikke vil lade sig påvirke af nogen som helst, når det drejer sig om børnene, siger talskvinden Sandra Ribera om bedstemorens tilsynsmyndighed.

Men nu skal hun dele ansvaret og beslutningerne med onkel T.J., så børnene er sikre på, at der altid er en voksen i nærheden af deres hjem.