Esbjergs borgmester i livsfare
Esbjergs borgmester Johnny Søtrup er torsdag formiddag indlagt på Odense Universitetshospital efter at være blevet ramt af et hjerteanfald. Foto: Polfoto, (Jesper Nørgaard Sørensen) / POLFOTO
Esbjergs borgmester Johnny Søtrup (V) blev onsdag aften indlagt med hjerteanfald og ligger nu i respirator på Odense Universitetshospital.

Mens lægerne på Odense Universitetshospital betegner Johnny Søtrups tilstand som "stabil", betyder det dog ikke, at han nu er uden for livsfare.

Ifølge Jydske Vestkystensen oplyser nære kilder, at Johnny Søtrup ligger i respirator og ikke kan kommunikere med omverdenen, men han trækker vejret ved egen hjælp og har puls igen.

Omkring klokken 19.15 onsdag faldt borgmesteren om i sit eget hjem og blev kørt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, hvor han blev stabiliseret og derefter kørt til Odense Universitetshospital, skriver Jydske Vestkystensen.

Det bliver Esbjergs viceborgmester Jacob Lohse, der overtager borgmesterens pligter indtil videre som følge af Johnny Søtrups sygemelding.

Jacob Lose ved endnu ikke, hvor slemt det står til med borgmesteren.

"Jeg var sammen med Johnny (Søtrup, red.) i aftes, og der fejlede han intet. Derfor er dette selvfølgelig en meget trist melding, som jeg er meget berørt af," siger Jacob Lose til dr.dk/esbjerg.

Kilde: Jydske Vestkystensen