Endnu en homofobisk reaggae-stjerne på The Rock
Det københavnske spillested The Rock præsenterer igen en homofobisk reaggae-stjerne. Denne gang er det jamaicanske Beenie Man.

Kritikken har haglet ned over det københavnske spillested The Rock, fordi det flere gange har haft udtalt homofobiske reaggae og dancehall-stjerner på programmet.

Tidligere har spillestedet haft besøg af jamaicanske Elephant Man, Sizzla og Buju Banton, som ikke lægger fingre imellem, når de skal beskrive deres had til bøsser.

Derfor har der også lydt protester fra Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske, hver gang The Rock har lagt scene til de bøsse-hadende kunstnere. Ligesom den københavnske kommunalpolitiker Lars Rasmussen har truet spillestedet med en politianmeldelse.

The Rock har på sin side forsvaret sig med, at det har forbudt kunstnerne at udtale sig homofobisk, og at det stopper koncerterne, hvis kunstnerne går over stregen.

Ikke desto mindre fortsætter spillestedet nu med koncerterne. Denne gang er det Beenie Man fra Jamaica, der også gør sig i reaggae og dancehall-genren, og som også har stolt propaganderer for had mod homoseksuelle.

33-årige Beenie Man har været en stor og aktiv medspiller i udbredelsen af dancehall-musikken. Således kaldes han i dag ’King Of The Dancehall’.

Beenie Man gæster sammen med backingbandet ’Ruff Cut Band’ The Rock søndag 1. juli.

via Listen To News