Endelig! Beckham fik en pige

I fjerde forsøg gik drømmen i opfyldelse. Hun får bizart navn.
En af Hollywoods hurtigts ekspanderende familier har fået endnu et medlem. En lille pige skal fremover forsøge at holde trit med brødrene.
En af Hollywoods hurtigts ekspanderende familier har fået endnu et medlem. En lille pige skal fremover forsøge at holde trit med brødrene. Foto: Polfoto, (AP Photo / David Davies, PA) / POLFOTO

Moder natur har belønnet David og Victoria Beckham med gode gener. De er både smukke og talentfulde, men ind til nu, har generne nægtet super-parret det, de allermest har ønsket sig: En datter.

Victoria fødte søndag en sund pige på 3465 gram.

Den nyfødte er parrets fjerde barn. I forvejen har de drengene Brooklyn Joseph (12 år), Romeo James (8 år) og Cruz David (6 år).

Det celebre par har tidligere vakt stor furore, da de afslørede, at deres ældste søn er navngivet efter det sted, han blev undfanget: Brooklyn. Hvad logikken bag den nyfødtes navne er, er ikke til at sige. Hun har fået det umage navn Harper Seven Beckham.

Hvad Seven (7) symboliserer, vides ikke med sikkerhed, men det var det nummer, David Beckham bar både på landsholdet og i sin tid i Manchester United.

David Beckham har længe ønsket sig en datter og er lykkelig over, at drømmen endelig er gået i opfyldelse.

"Jeg er stolt og begejstret over at kunne afsløre, at vores datter Harper Seven Beckham er blevet født. Hun vejede 3465 gram og ankom 7.55 her i L.A. Vivtoria har det godt og hendes brødre er glade over at få en lillesøster," skriver han på facebook.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.