Elton John offer for telefon-hacking

Pop-legenden er det seneste skud på stammen af kendte, der har fået sin telefon aflyttet af den nu lukkede britiske skandale-avis.
Elton John har været udsat for ulovlig telefon-hacking fra den skandaleramte avis News of The World.
Elton John har været udsat for ulovlig telefon-hacking fra den skandaleramte avis News of The World. Foto: POLFOTO,(AP Photo/The Canadian Press, Jacques Boissinot) / POLFOTO

Det kendte over hele verden ryster muligvis i bukserne i disse dage i bare angst for at blive de næste på listen, der har været udsat for at skandale avisen News of The World har snaget i deres privatliv med ulovlige telefonaflytninger.

Og nu er turen kommet til selveste Sir Elton John, der i aftes fandt ud af, at han har været mål for telefon-hackere, skriver Daily Star.

Politiet meddelte den 64-årige stjerne, at hans partner, 48-årige David Furnish, tilsyneladende har været offer for de ulovlige metoder.

En ven af parret siger til avisen, at David havde en mistanke, men er chokeret over nu at få sin værste frygt bekræftet.

"David var forfærdet over at få sin værste frygt bekræftet. Det lader til, at disse hackere var desperat opsatte på at opsnuse detaljer om hans liv sammen med Elton. De kunne ikke gå efter Elton direkte, fordi han aldrig har haft en mobiltelefon - han hader de tingester - men hans partner David havde naturligvis en," siger kilden til Daily Star.

Kilde: Daily Star.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.