Eksperter: U21-EM er dødt uden Danmark
U21-landsholdet led i går nederlag til Island, og det kommer til at gå ud over resten af turneringen, mener eksperter. Foto: DRESLING JENS / POLFOTO
Da Danmark røg ud af U21-EM i går aftes, tog de både publikum og international interesse med sig, siger eksperter.

Det var et kæmpe nederlag, at Danmark røg ud af U21-EM i går. Men nederlaget svier ikke kun i de danske spillere og fans, også den internationale interesse har fået et slag, mener eksperter. Det skriver sporten.dk.

Selvom der i forvejen er udsolgt til finalerunden, vil man kunne mærke det på tilskuermængden. Mange har nemlig købt billet-pakker, så det økonomiske kommer ikke til at spille den store rolle.

"Tilskuerinteressen bliver minimal, frygter jeg lidt. Sådan et U21-EM har brug for, at værterne kommer videre," siger Poul Hansen, der er kommentator på TV2 Sporten.

Han siger, at han også har kunnet mærke skuffelsen over Danmarks tab på de UEFA-medlemmer, der er tilstede under kampene.

Den tidligere Esbjerg- og AGF træner Ove Pedersen tror også, at resten af U21-EM ender med at være en tilskuerskuffelse.

"Når Danmark ikke er i semifinalen, så bliver det lidt ligegyldigt. Spanien har selvfølgelig nogle dygtige spillere og er et sjovt hold at se, men det havde altså betydet rigtig meget at have Danmark med i en semifinale. Der kan alt jo ske. Det er rigtig ærgerligt for turneringen, at værterne ikke er videre, som man ellers ser det i de fleste internationale slutrunder," siger Ove Pedersen.

Kilde: Sporten.dk