Ekspert: Lindegaard langt bedre end De Gea
Anders Lindegaard har foreløbigt kun fået spilletid i fem kampe for Manchester United. Foto: Reuters/Stefan Wermuth
Jan Mølby har stor fidus til, at danske Anders Lindegaard snart vil være Alex Fergusons foretrukne målmand.

Det er foreløbigt ikke lykkedes for danske Anders Lindegaard at erobre pladsen som førstekeeper i Manchester United fra spanieren David De Gea.

Men det er er klar fejl, mener fodboldeksperten Jan Mølby, der følger Premier League intenst.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Lindegaard har aldrig været tættere på. En fejl mere fra de Gea, så tror jeg, at Ferguson skifter ud," siger Liverpool-legenden, der dominerede den engelske midtbane i slutningen af 1980'erne.

Dyrtindkøbte David De Gea er dog stadig førstevalget, men ifølge Mølby skyldes det først og fremmest, at Lindegaard ikke på samme måde kom til United som et højtprofileret nyindkøb.

"David de Gea er stadig nummer et, men i modsætning til tidligere på sæsonen, hvor holdet vandt, selvom han begik fejl, så koster det nu dyrt. Jeg tror, at de Gea har skuffet Ferguson, selvom han også har vidst, at det var en chance at tage en ung spanier," siger han fortsætter:

"Omvendt har Lindegaard ikke begået fejl i de kampe, han har spillet, men det er et problem for ham, at han så at sige kom ind af bagdøren. Han mangler profil," siger Mølby.

I løbet af de sidste par dage har adskillige Manchester United-fans givet udtryk for, at de mener, det er par tide med et skifte på keeper-positionen.

Kilde: Ekstra Bladet