Ekskone løber med Gibsons millioner
Mel Gibson har ikke haft held i kærligheden de sidste år. Siden skilsmissen fra ekskonen Robyn i 2006 er han blevet far igen, men også det nye forhold endte skidt. Foto: Scanpix, Reuters, Vivek Prakash
Den kontroversielle filmstjerne mister halvdelen af sin pensionsopsparing på bruddet med kvinden, som han var gift med i 26 år.

Bruddet med ekskonen ser ud til at blive en dyr omgang for den amerikanske skuespiller og instruktør Mel Gibson.

Ekskonen Robyn står til at få halvdelen af filmstjernens pensionsopsparing, skriver tmz.com, som har fået fat i dokumenter fra skilsmissen.

Desuden står ekskonen til at få "en stor bid" af de penge, som Gibson har optjent via sine roller som filminstruktør, skriver tmz.com.

Parret gik fra hinanden i 2006 efter at have været gift siden 1980. Først i 2009 søgte Robyn officielt om at blive skilt fra Mel Gibson, da der var "uforenelige uoverensstemmelser" i forholdet.

Som skuespiller er Mel Gibson især kendt for sine hovedroller i storfilmen "Braveheart" og actionkomedien "Dødbringende Våben".

Som instruktør og privatperson har amerikaneren flere gange ramt forsiderne i de amerikanske sladderblade.

Gibson er stærkt katolsk og har blandt andet skabt debat med sin film "The Passion of the Christ" fra 2004. Han er flere gange blevet beskyldt for antisemitisme, blandt andet ved at give jøder skylden for Jesu død.

I 2006 dukkede han på ny kortvarigt frem i overskrifterne, da han blev anholdt for spritkørsel i Malibu i Californien. Ved samme lejlighed lancerede han endnu et verbalt angreb på jøder.