Dyb skuffelse efter sort dansk fodboldaften

Hverken Brøndby eller FC Midtjylland formåede at spille sig videre i Europa League-kvalifikationen.
Brøndbys Jan Kristiansen tager sig til hovedet i Europa League kvalifikations-kampen på Brøndby Stadion, torsdag aften. Brøndby smed en 4-0 føring over SV Ried væk og er dermed ude af europæisk fodbold.
Brøndbys Jan Kristiansen tager sig til hovedet i Europa League kvalifikations-kampen på Brøndby Stadion, torsdag aften. Brøndby smed en 4-0 føring over SV Ried væk og er dermed ude af europæisk fodbold. Foto: Polfoto, (Jens Dresling/POLFOTO) / POLFOTO

Brøndby-spillerne var ved at skrive et smukt kapitel om modgang og genopstand i klubbens fodboldhistorie. Men så skete det utænkelige.

På trods af et forspring på 4-0 over østrigske SV Ried, formåede Brøndby ikke at lukke kampen, og med to sene mål til resultatet 4-2 i returkampen og et samlet resultat på 4-4 sikrede SV Ried sig avancement på reglen om udebanemål.

Den dobbelte målscorer hos Brøndby, Osama Akharraz, var dybt skuffet efter kampen.

"Nu fylder mine mål intet. Det er totalt ufatteligt lige nu. Vi spiller godt, fører 4-0, har hele stadion med, og så smider vi det hele," siger han til sporten.dk.

Træner Henrik Jensen kunne dårligt forstå, at Brøndbys Europa-eventyr allerede sluttede her.

"Det er meget skuffende. Hvis man kigger på begge kampe, så skulle vi også have vundet dernede. Det er hamrende ufortjent," siger Henrik Jensen til TV3+.

Der var heller ikke meget at glæde sig over i FC Midtjyllands omklædningsrum, efter holdet havde tabt 2-1 til portugisiske Vitória Guimarães. FC Midtjylland kom foran 1-0, men kunne ikke fastholde føringen. Faouzi udlignede kort før pausen, mens Edgar scorede sejrsmålet et kvarter før tid.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.