Duncan vil hjem til Danmark
Morten Duncan Rasmussen har tidligere spillet for både AaB, AGF og Brøndby i superligaen, og guderne skal vide, at de blå/gule fra Vestegnen kan bruge en ny angriber. Foto: Scanpix Denmark, Henning Bagger
Morten Duncan Rasmussen drømmer stadig søde drømme om EM.

Mainz, Sivasspor og Celtic.

Det er ikke ligefrem fordi, Morten Duncan Rasmussen har lyst op på den europæiske fodboldhimmel i de klubber, han har været i over de seneste år.

Og det kan måske en af årsagerne til, at sporten.dk nu kan fortælle, at den hovedstødsstærke angriber er klar til at pakke sin kuffert og vende hjem til trygge, danske himmelstrøg.

I hvert fald er Morten Duncan Rasmussen træt af at blive lejet ud.

"Hvis jeg selv skal vælge, så vil jeg ikke lejes ud mere. Problemet er, at man kommer til en klub i et halvt år, og man kan godt mærke, at det er let for træneren ikke at bruge én, fordi man kun skal være der i nogle måneder. Der er længere snor til de spillere, der har en reel kontrakt med klubben," siger Morten Duncan Rasmussen og fortsætter:

"Så hvis ikke jeg bliver i Celtic, vil jeg helst et sted hen hvor jeg kan være mere end et halvt år. Jeg vil aldrig udelukke en liga som den danske. Jeg vil gerne hjem til Danmark og spille, jeg synes at ligaen har udviklet sig i en rigtig god retning".

Den tårnhøje angriber drømmer stadig om at blive en del af Morten Olsens EM-trup, og derfor ved han godt, at fast spilletid er nødvendig.

"Naturligvis håber jeg på, jeg kommer ind i en god stime op til EM, sådan at Morten ikke kan se bort fra mig, lyder det"

Kilde: Sporten.dk