Dronning Margrethe inviterer Medinas eks til bal på slottet

Det er de unge og de smarte, dronning Margrethe har tænkt sig at feste med, når hun 15. marts inviterer til aftenselskab på Christiansborg Slot.

Popsangeren Christopher kan i disse dage se sig selv nå helt nye højder indenfor kulturverdenen. Han er nemlig blevet inviteret til bal hos dronningen med ingen mindre end sin ægtefælle.

Det fortæller Christopher selv på sin Facebook-profil. 

Under hashtaggene "What" "Vikangodtdendag" og "PartypåChristiansborg" skriver sangeren:

"Når Hendes Majestæt Dronningen indbyder til middag og dans".

Er Christopher blevet gift?

Om sangeren er benovet over invitationen i sig selv, eller over at hans 'ægtefælle' er inviteret med, udspecificerer han ikke. Men begge dele kan måske have overrasket ham.

Christopher dannede i to år par med sangeren Medina. Siden faldt han for modellen Cecilie Haugaard, men de er så vidt vides ikke blevet gift.

(artiklen fortsætter under fotoet)

Christopher og kæresten vil da pynte på slottet. Foto: Scanpix ARKIV

Men det kan da være, at han trods en manglende vielsesring tager sin smukke kæreste med til bal hos dronningen. Det virker i hvert fald som om, Christopher er glad for sin invitation og meget gerne kommer til festen.

Den flotte popfyr bliver ikke alene på dansegulvet med Margrethe, for flere fremtrædendende kulturpersoner er inviteret til en tre-retters-middag og efterfølgende dans.

Dronningen har tidligere afholdt et lignende arrangement, men det sidste var tilbage i 2009, og nu har Margrethe altså fået lyst til at indbyde til dans igen. 

Se Christophers invitation lige her:

Når Hendes Majestæt Dronningen indbyder til middag og dans 󾌱󾍛 #What #Vikangodtdendag #PartypåChristianssborg @cillemouse

Opslået af Christopher på 25. januar 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.