Hotel Hesselet i Nyborg er kendt som et førsteklasses strandhotel med forkælelse og afslapning.
Men den seneste tid har der været drama i kulissen, skriver Fyens Stiftstidende.
Først sagde den prisbelønnede, nyansatte køkkenchef, Allan Poulsen, op efter kun én måned i stillingen, og nu stopper direktøren, Peter Karner, også uden varsel på det populære fynske hotel.
Peter Karner, som er svigersøn til hotellets ejer, Steen Sørensen, der også ejer Knudsens Gaard i Odense, skal dermed ud på arbejdsmarkedet og finde nyt arbejde.
Karner, der også er formand for Nyborg Turistforening, fortæller, at fratrædelsen sker efter gensidig aftale, mens Steen Sørensen ikke ønsker at sætte ord på svigersønnens afsked.
Han overtager selv direktørjobbet.
Dårlig kemi
Det har han prøvet før, nemlig i 2010, da datteren, Rikke Karner, og svigersønnen som led i et glidende generationsskifte skulle bruge de kommende par år på at videreuddanne sig inden for ledelse og marketing.
Allan Poulsen, der blev årets danske kok i 2008 og har været køkkenchef på en række kendte danske stjernerestauranter som Henne Kirkby Kro og Nimb, nåede knap nok til hovedretten i køkkenet på Hotel Hesselet, inden han stoppede igen.
Angiveligt fordi der ikke var god kemi mellem ham og hotellets ejer.
Steen Sørensen ønsker heller ikke her at kommentere baggrunden for afskeden, og det har ikke været muligt at træffe Allan Poulsen for en kommentar.
Datteren, Rikke Karner, fortsætter på Hotel Hesselet, og ægteparret Karner vil fortsat have base i Nyborg.