Don Ø sigtet for kursmanipulation

Flemming Østergaard er sammen med tidligere direktør i Parken, Sport og Entertainment blevet sigtet for svindel med aktie kurser.
I maj måned 2008 solgte den tidligere formand Flemming Østergaard en række aktieoptioner, der indbragte ham omkring 15 millioner kroner.
I maj måned 2008 solgte den tidligere formand Flemming Østergaard en række aktieoptioner, der indbragte ham omkring 15 millioner kroner. Foto: Scanpix Denmark/Esben Salling

En større svindelsag om kursmanipulation med aktier er under opsejling i Parken, Sport og Entertainment. Det fremgår i en børsmeddelelse fra Parken, skriver epn.dk

Sigtelsen for svindlen med aktiernes kurs sker, fordi Parken angiveligt har handlet med egne aktier for at skabe en kunstig høj kurs.

I spidsen for det hele står Parkens tidligere førstemand gennem en årrække Flemming Østergaard samt den mangeårige direktør Jørgen Glistrup.

Hele miseren skete i 2007 og 2008, og i de første ni måneder af 2008 købte Parken egne aktier for 265 millioner kroner.

Samtidig solgte den tidligere formand Flemming Østergaard i maj måned 2008 en række aktieoptioner, der indbragte ham omkring 15 millioner kroner.

Selskabets nuværende direktør Anders Hørsholt er også sigtet i sagen, da han dybest set var vicekoncerndirektør i den periode, hvor Parken er mistænkt for at have holdt hånden under sin egen aktie

Kilde: epn.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.