Djævle og engle fængslet efter masseslagsmål

Seks rockere blev i aftes varetægtsfængslet efter masseslagsmålet i Esbjerg mandag aften.
Det er en støttefruppe til Bandidos, Guardias Diablos, der betyder djævlens hær, som er endt i et opgør med helvedes engle bedre kendt som Hells Angels.
Det er en støttefruppe til Bandidos, Guardias Diablos, der betyder djævlens hær, som er endt i et opgør med helvedes engle bedre kendt som Hells Angels. Foto: Joachim Adrian

Det kaotiske rockerslagsmål, der endte med 23 anholdte, sendte i går seks af de anholdte bag tremmer i foreløbigt fire uger. Ingen af de seks varetægtsfængslede kærede varetægtsfængslingen.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvem de anholdte er eller hvordan de forholder sig til sigtelserne, der lyder på overtrædelse af våbenloven, vold og drabsforsøg.

Politiet fortalte i går, at op imod 30 personer deltog i slagsmålet, der også bød på både knive og slagvåben. Tre af de implicerede rockere måtte en tur på sygehuset, men de er alle udskrevet igen.

Slagsmålet skyldes angiveligt, at Hells Angels åbnede nyt klubhus i byen i juli måned. Det har ellers været Bandidos støttegruppe, Guardias Diablos, der har opholdt sig i byen indtil da.

Efter konflikten blussede op tilbage i juli har politiet indført visitationszoner i byen, som giver politiet udvidede muligheder for at kropsvisitere folk for blandt andet våben.

Politiet har ligeledes øget patruljeringen i byen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.