Direktør til sine ansatte: Tag jer bare en middagslur i arbejdstiden
De ældste medarbejdere er en gevinst for jysk virksomhed, som har indført mulighed for at få en lur i arbejdstiden for at holde på dem. Foto: Shutterstock (modelfoto)
Flere fortsætter med at arbejde efter pensionsalderen. Jysk firma tilbyder middagslur for deres ansatte.

Det grå guld er blevet noget, der er blevet endnu mere værdifuldt for danske virksomheder. Ældre medarbejdere, eller såkaldte seniorer, der kunne være gået på pension, fortsætter med at arbejde.

Det er en gevinst for de virksomheder, der har seniorer ansat. Det er dygtige, rutinerede og pålidelige medarbejdere. Derfor har den jyske virksomhed Jydsk Pladebehandlings Center opført et hvilehjørne, hvor de ældste medarbejdere kan få lov at tage sig en lur i løbet af dagen, hvis de har brug for det.

Det skriver TV2.

Direktør Henrik Høgh er meget glad og tilfreds med sine ældre medarbejdere. Til TV2 fortæller han, at de medarbejdere især er stabile og erfarne.

Medarbejdere er glade

To af de stabile medarbejdere i virksomheden er 66-årige Aage Møller og 72-årige Finn Pedersen. Aage Møller har ifølge Henrik Høgh kun haft én sygedag på de 17 år, han har været ansat.

Selv er begge de ældre mænd glade for at fortsætte med arbejde, og de sætter pris på, at der er mulighed for at tage sig en morfar, hvos behovet skulle opstå.

- Det er da en fin ting. Det skal da være sådan. Det viser jo, at virksomheden er glad ved, at folk er her, siger Finn Pedersen til TV2.