Denne farve gør din hud smukkere
Få mere ansigtskulør med tøj i farverne pudderrosa, olivengrøn og jordfarver Scanpix
Savner du vinterglød og en ansigtshud, der ikke ligner frokostbordets leverpostej, så kan du med fordel skifte dit sorte tøj ud og dermed peppe din kulør op.

Vi er midt i vinteren og det er månedsvis siden, at vores hud sidst har badet i sollys længe nok til at få lidt farve og blive rød i kinderne.

Du kan selvfølgelig bestille en rejse til Thailand og på den måde bringe lidt liv og farve tilbage til din ansigtskulør, men er dit budget og din tid ikke til det, så fortvivl ikke … Vi kan hjælpe dig på vej!

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan falder du i søvn igen

Drømmer du om en frisk glød, så vil det kræve et offer eller to, for du skal i gang med at gennemgå din garderobe og pakke de sorte og grå farver væk, som vi danskere ellers er så glade for at gå med.

I stedet skal du finde tøj frem, der bevæger sig indenfor farverne pudder-rosa, karamel og olivengrøn, fortæller stylemag-redaktør på kk.no, Celine Aagaard:

- Hvis du vælger ud fra en blødere farvepalet og går efter jordfarver, så får du en finere glød. Gå efter pudder-rosa, karamel og olivengrøn.

LÆS OGSÅ: Put aldrig disse ting i ansigtet

Det er altså ud med de mørke farver og ind med de mere sarte.
Men er det ikke nemmere at vælge grå og sort, for det går jo til alt? Jo, men Celine Aaagard påpeger også, at det netop er sikre valg. Og hvorfor ikke bruge resten af vinteren på at vove lidt mere på tøjfronten.

LÆS OGSÅ: Så er det nemt at undgå snue

Desuden vil foråret bringe flere af de rosa-toner med sig, fortæller Celine Aagaard, der forudser, at vi i foråret vil se meget mere rosa i både makeup og tøj – så det er bare med at kaste sig ud i det nu og samtidig opnå den skønne bonus: Mere glød til den vintertrætte hud.