DBU uden Morten Olsens hjælp i trænerjagt

Morten Olsen vil ikke længere komme med indput til DBU's valg af afløser. Unionen kan dog godt påvirke hans fremtid.
Olsen vil ikke hjælpe mere.
Olsen vil ikke hjælpe mere. Foto: Poulsen, Lars / POLFOTO

Hvem skal stå i spidsen for det danske landshold, når Morten Olsen senest efter næste års EM-slutrunde stopper?

Det spekuleres der på i DBU, så det knager. Men nu kan ledelsen godt se bort fra Morten Olsens indput. Landstræneren vil ikke blande sig længere.

"Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring landstrænerjobbet. Jeg har på et tidspunkt sagt, hvad der måske kunne være en god idé og hvem, der kunne være emner. Men nu er vi inde i en fase, hvor DBU skal finde manden, og på den front vil jeg ikke blande mig længere," siger Morten Olsen til Politiken.

Navne som Michael Laurdrup, U21-landstræner Morten Wieghorst, Ståle Solbakken og Silkeborg-træner Troels Bech har været nævnt som afløser. Også Frank Arnesen er blevet sat i forbindelse med landstrænerposten.

Netop Arnesen, som er sportsdirektør i Hamburger SV, har ifølge tyske medier været interesseret i, at hente Olsen til det tyske.

Klubben fyrede tidligere på ugen sin træner, derfor ville Morten Olsen være en oplagt afløser. Det har DBU i midlertidig forhindret.

"Vi snakkede jo om det på det tidspunkt, men det blev lagt til side, da DBU sagde, at det ikke kunne komme på tale - sådan er det," siger Olsen til sporten.dk.

DBU har sagt, at man senest til november vil afsløre en ny landstræner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.