DBU sætter punktum i Lyngby-sag
Lyngby-spillerne kan spille videre - nu velvidende at de ikke mister tre point. Foto: Polfoto, (Jakob Jørgensen) / POLFOTO
Undersøgelser af kontraktforhold i Lyngby Boldklub A/S og beskyldninger om udbetaling af sorte penge til Kim Aabech er nu afsluttet.

Lyngby Boldklub kan nu ånde lette op og glæde sig over DBUs afgørelse i forhold til beskyldninger om ulovlige kontraktforhold.

For DBU har ikke fundet noget grundlag for en disciplinærsag mod klubben eller fodspilleren Lasse Rise.

Dermed bliver en bøde på 25.000 kroner punktumet for Lyngby Boldklub, der i et lille år har været mistænkt for at have benyttet sorte penge og have rod i papirerne.

På et tidspunkt var der ligefrem også udsigt til, at klubben ville få fratrukket tre point, men det slipper de altså for i Lyngby.

Hele miseren udspringer af den "netop afsluttede Lasse Rise-sag, hvor det kom frem at en skriftlig aftale mellem klubben og dens tidligere spiller, Lasse Rise, ikke indgik i den af DBU godkendte standardspillerkontrakt," skriver DBU i en pressemeddelelse.

Derfor undersøgte DBU kontraktforholdene for en række andre spillere i klubben fra samme periode.

"Ingen af disse undersøgelser har frembragt oplysninger eller beviser, som giver DBUs Disciplinærudvalg anledning til at indlede en ny sag mod klubben og spilleren," skriver DBU i en pressemeddelelse.

Kilde: DBU