DBU overvejer Ståle som dansk landstræner

Hvis Ståle Solbakken bliver fyret efter FC Kölns elendige sæsonstart, kan han ende som dansk landsholdstræner, lyder det fra DBU.
Mon ikke nordmændene vil ærge sig, hvis Ståle Solbakken bliver landstræner i Danmark. Det er få måneder siden, han takkede nej til landstrænerstillingen i Norge.
Mon ikke nordmændene vil ærge sig, hvis Ståle Solbakken bliver landstræner i Danmark. Det er få måneder siden, han takkede nej til landstrænerstillingen i Norge. Foto: Scanpix, Reuters, Jean-Paul Pelissier

Efter en elendig sæsonstart for FC Köln brænder trænersædet under den tidligere FCK-træner, Ståle Solbakken. Men midt i uroen kan nordmanden glæde sig over stadig at være et ombejlet træneremne, skriver sporten.dk.

Ståle Solbakken kan nemlig ende som landstræner i Danmark, hvis han bliver fyret fra FC Köln, som har tabt sæsonens to første kampe med en målscore på 1-8.

Ifølge sporten.dk's oplysninger er Solbakken på en liste med to-tre navne på mulige afløsere for Morten Olsen. For blot en måned siden var Solbakken ikke engang med i DBU's overvejelser, men den uheldige sæsonstart skulle have vendt op og ned på prioriteterne.

DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, vil ikke kommentere på Solbakkens situation.

"Vi har is i maven, mens vi søger efter den helt rigtige løsning for os," siger Jim Stjerne Hansen til sporten.dk.

Ifølge den tyske sportsavis Kicker anser Solbakken selv sin situation i FC Köln som yderst presset.

"Solbakken har selv sagt det. Næste kamp mod Kaiserslautern er en finale. Taber Köln på samme måde igen (som de gjorde mod Schalke, red.), så kan ledelsen ikke komme udenom en fyring," skriver avisen.

Kilde: sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.