Danske Islam-hadere træner med skydevåben
Vi skal kunne forsvare os mod hjemmerøverier og muhammedanere, lyder forklaringen fra formanden. Foto: www.colourbox.com
Medlemmerne af danske islamkritisk parti vil fortsætte med hjemmeundervisning i at skyde og håndtere våben trods massakren i Norge.

Også i Danmark findes der bevæbnede højreradikale.

I sin baghave i Odense underviser formanden for det islamkritiske parti Frit Danmark, Michael Ellegaard, således sine medlemmer hver torsdag i, hvordan man anvender skydevåben.

Og det har han tænkt sig at blive ved med - også her efter massakren i Norge, som han ellers omtaler som forfærdelig. Det fortæller han til Fyens Stiftstidende, skriver JP.

"Jeg lærer folk at kunne forsvare sig i hjemmet mod hjemmerøvere og muhammedanere. Der er tale om fuldt lovligt nødværge," lyder det fra Ellegaard.

Næste træning finder således sted her under en uge efter, at den 32-årige norske højreekstremist Anders Breivik skød løs på øen Utøya og sprang en bombe i Oslo, hvilket til sammen har dræbt mindst 76 mennesker.

På Christiansborg er justitsminister Lars Barfoed (K) nu blevet bedt om at se nærmere på sagen.

Det sker efter henvendelse mandag aften fra Venstres retsordfører Kim Andersen, der er chokeret og mener, at Michael Ellegaards tankegang er farlig.

"På mig virker det fuldstændig vanvittigt, at man har skydeøvelser i baghaven," siger han til avisen.

Kilde: Jyllands-Posten