Cristiano kunne ikke give Real Madrid en sejr

Der var rivalopgør mellem Real Madrid og Barcelona i Bernabeu sent i aftes. Real Madrid kunne trods føring ikke tage en sejr med hjem.
I går kunne den dyre fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, ikke hjælpe sit hold Real Madrid til sejr. Kampen mellem Barcelona og Real Madrid endte 2-2.
I går kunne den dyre fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, ikke hjælpe sit hold Real Madrid til sejr. Kampen mellem Barcelona og Real Madrid endte 2-2. Foto: Scanpix, Reuters, Christian Charisius

Der var topopgør i den spanske Super Cup i går aftes mellem Real Madrid og kæmperne fra Barcelona, der efter tre måneders våbenhvile genoptog kampen på græsset.

Real Madrid havde dog godt fat i Barcelona-spillerne gennem hele kampen, og efter 13 minutter scorede de kampens første mål. Men alligevel lykkedes det Champions League mestrene fra i år at ende kampen på 2-2 på Bernabeu.

Heller ikke Cristiano Ronaldo kunne hjælpe Real Madrid til den endelige sejr. I anden halvleg meldte den 26-årige stjerne sin ankomst på banen. Han var flere gange tæt på at gøre en forskel på kampens resultat, men det lykkedes ikke, og den endte som bekendt uafgjort, på trods af dominans fra Real.

Resultatet stiller Barcelona bedst før returkampen, idet udebanemål tæller dobbelt. Den kamp spilles på Camp Nou i Barcelona på onsdag klokken 23.

Barcelona har de sidste to år vundet Super Cup.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.