Contador stolt af sit hold

Saxo Bank-SunGards holdkaptajn Alberto Contador er tilfreds med søndagens holdtidskørsel.
"Mine konkurrenter er stadig foran mig i klassementet, og jeg er måske ikke den største favorit til at vinde nu, men der er langt til Paris," siger Contador efter anden etape.
"Mine konkurrenter er stadig foran mig i klassementet, og jeg er måske ikke den største favorit til at vinde nu, men der er langt til Paris," siger Contador efter anden etape. Foto: BONNERUP, CLAUS / POLFOTO

Både Alberto Contador og holdejer Bjarne Riis smiler efter søndagen holdtidskørsel, der var en noget bedre oplevelse for Saxo Bank-SunGard end gårsdagens løb.

Det danske hold undgik at tabe alt for meget tid til Leopard Trek og den største konkurrent til titlen, Andy Schleck.

Holdet kom ind i tiden 25 minutter og 16 sekunder - 23 sekunder efter Leopard Trek.

Det betyder, at den spanske favorit nu er ét minut og 48 sekunder efter Andy Schleck.

Garmin-Cervelo-mandskabet vandt etapen og samtidigt fik Thor Hushovd den gule trøje.

Bjarne er alligevel yderst tilfreds.

"De kører et godt holdløb og kommer i mål i en rigtig god tid. Vi kom til Touren for at vinde, og det har vi stadig tænkt os at gøre. I dag viste vi først og fremmest, at vi kører som et sammentømret hold, og vi kører faktisk en bedre tid end jeg havde regnet med," siger han.

Alberto Contador mener, at holdet gav alt, hvad de havde i sig.

"Vi sluttede i en meget brugbar tid. Mine konkurrenter er stadig foran mig i klassementet, og jeg er måske ikke den største favorit til at vinde nu, men der er langt til Paris, og vi giver den alt for at komme tilbage," sagde Saxo Bank-SunGard's kaptajn efter dagens etape.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.