Contador: Jeg tager tid tilbage i morgen

Touren byder på bjerge lørdag og Contadors knær er klar til at tage sekunder. Spanieren forventer, at Schleck-brødrene angriber.
Efter at have døjet med knæet i starten af Tour de France, varsler Contador nu angreb.
Efter at have døjet med knæet i starten af Tour de France, varsler Contador nu angreb. Foto: Scanpix, Reuters, Andrea Comas

Efter nederlag på den første bjergetape, så vil Riis' guldfugl tage tid fra rivalerne lørdag.

"Jeg tror, at det kunne være dagen, hvor jeg kunne hente lidt tid tilbage, hvis jeg har det ok. Plateau de Beille er virkelig en hård stigning. Jeg husker det klart fra 2007. Men etapen er jo andet end det ene bjerg. Fra starten af etapen vil der være forhindringer, der skal overvindes, så jeg må jo se, hvordan det udarter sig," siger Alberto Contador.

14. etape byder på to kategori et stigninger og slutter på et 17 kilometer langt bjerg uden for kategori. Det er ikke for sarte sjæle eller knæ, men den tredobbelte tour-vinder føler bedring.

"Knæet har det klart bedre, selvom det værkede i starten af etapen. Sidst på dagen mærkede jeg intet til det, så jeg er forhåbentligt fit for fight i morgen," fortæller han.

Taktisk er Saxo Bank-SunGard dog overbevist om én ting. Rivalerne på Team Leopard Trek angriber.

"Schleck-brødrene bliver nødt til at angribe. Selvfølgelig. Deres situation er stadig kompliceret efter i går, hvor de missede chancen for at sætte en stærk rytter som Evans (Cadel, red.). En virkelig god rytter der er stærk i bjergene, men ikke mindst også på enkeltstarten. Selvfølgelig bliver de nødt til at angribe igen," forklarer Alberto Contador.

Hvis muligheden byder sig, så angriber den lille spanier. Men han vil først se konkurrenterne an, lyder det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.