Claudia Schiffer: Intet kan erstatte sex
Claudia Schiffer har intet imod en tur i høet. Foto: christophe ena / POLFOTO
Claudia Schiffer bliver tændt af at se på Prince og vil helst have mænd i boxershorts.

I mange år vidste den tyske supermodel Claudia Schiffer ikke, hvad et blowjob var - men nu vil hun ikke være foruden sex. Det - og en hel del mere - fortæller den 42-årige skønhed om i en ny bog, der netop er udkommet i Tyskland.

Bogen portrætterer 40 internationale berømtheder, der fortæller om ting, som har betydning for dem. Og Claudia Schiffer taler altså om sex.

- Der er intet, der kan erstatte sex. Det hjælper ikke engang at gå ud og shoppe sko, siger supermodellen, der også fortæller, at hun var ret gammel, før hun blev klar over, hvad et blowjob er.

- I dag ved enhver elev i folkeskolen, hvad der er tale om, takket været internettet. Jeg var 17 år gammel, før jeg havde en nogenlunde idé om, hvad det går ud på, siger hun i bogen.

Hun fortæller desuden, at hun tænder på sangeren Prince, og at hun synes, at Sean Connery er så "ufattelig sexet", at hun bestemt ikke ville smide ham ud af soveværelset. I hvert fald ikke, hvis han har boxershorts på.

- Det synes jeg bare er pænere til mænd end underbukser.

Generelt behøver mænd dog ikke være smukke for at falde i supermodellens smag.

- I idealtilfældet er de intelligente, meget maskuline og sexede, siger Claudia Schiffer, der desuden fastslår, at hun aldrig vil kunne tilgive utroskab.

Til gengæld har hun intet imod at være fremmede mænds sexfantasi, fortæller modellen, der er gift med instruktøren Matthew Vaughn, som hun har to børn med.

Kilde: Bild.de