Chris Christie dropper forsøg på at blive USA's præsident
Chris Christie opgiver kampen om at blive nomineret som Republikanernes kandidat til det amerikanske præsidentembede. Arkivfoto Foto: Elise Amendola/AP
Det tynder ud i Republikanernes præsidentkandidater. Også Carly Fiorina har nu trukket sig.

USA's næste præsident kommer hverken til at hedde Chris Christie eller Carly Fiorina.

Onsdag aften dansk tid meddeler Fiorina, tidligere chef hos Hewlett-Packard, at hun trækker sig i kampen om at blive Republikanernes præsidentkandidat.

- Jeg trækker mig i dag, men jeg vil fortsat rejse rundt i landet og kæmpe for de amerikanere, der nægter at stille sig tilfreds med tingenes tilstand og et status quo, der ikke længere arbejder for dem, skriver hun på sin Facebook-side.

Meddelelsen kommer nogle timer efter, at det begyndte at fyge med forlydender om, at Chris Christie, guvernør i delstaten New Jersey, også trækker sig.

Og omkring midnat dansk tid kom bekræftelsen så fra manden selv.

- Jeg forlader ræset uden at fortryde det mindste, skriver Chris Christie på sin Facebook-side.

Christie endte som nummer seks ved primærvalget i New Hampshire tirsdag, mens Fiorina blev nummer syv.

Ifølge Reuters havde Christie investeret store dele af sin kampagnes ressourcer i et godt resultat i New Hampshire. Et godt resultat her blev i hans lejr regnet for afgørende.

Men i valgkampen er han og også Fiorina som de fleste andre kandidater blevet overskygget af rigmanden fra New York, Donald Trump, der også vandt i New Hampshire.

Der er syv kandidater tilbage i opgøret om at blive Republikanernes kandidat til at afløse præsident Barack Obama i Det Hvide Hus.

/ritzau/Reuters