Chelsea-manager: Wenger fortjener at blive i Arsenal
Antonio Conte er stærkt tilfreds med livet som manager i Chelsea, og italieneren håber at fortsætte i jobbet i mange år. Foto: Tony O''brien/Reuters
Chelsea-manageren er sikker på, at Arsène Wenger fortsætter i jobbet som Arsenal-manager efter FA Cup-finalen.

Fremtiden for Arsenals manager, Arsène Wenger, hænger fortsat i det uvisse, men lørdag er franskmanden igen i aktion på sidelinjen.

Det sker, når Chelsea og Arsenal brager sammen i FA Cup-finalen, og ifølge Chelsea-manager Antonio Conte, så fortsætter Wenger som manager for Arsenal også efter finalen.

- Jeg tror helt sikkert ikke, at det er Arsènes sidste kamp i morgen. Jeg mener, at han fortjener at arbejde med Arsenal. Han har vist i 20 år, at han er en stor manager.

- Han har gjort et fantastisk arbejde, og det er kun i denne sæson, de har misset Champions League. Jeg mener, det viser, at han har gjort et stort stykke arbejde.

- Han har vundet titler med klubben, og jeg kender ganske godt Arsenals historie i FA Cuppen og også med Arsene.

- De har vundet mange titler i denne turnering, siger Antonio Conte i forbindelse med det obligatoriske pressemøde før finalen.

Italieneren blev spurgt, om han vurderer franskmanden til at være en af de største managere i fodboldverdenen:

- Helt sikkert. Helt sikkert. Når du bliver så længe i den samme klub, og vi taler om et stort hold som Arsenal og ikke et simpelt hold, så må vi overveje, om han ikke er en af de største managere i historien, siger Conte.

Vinder Chelsea FA Cup-finalen, så vil Conte have ført klubben til The Double i sin første sæson, og italieneren ser gerne, at det bliver til mange flere sæsoner i spidsen for Chelsea.

- I øjeblikket er min situation meget klar. Jeg har to år tilbage af min kontrakt med klubben.

- Hvis klubben giver mig mulighed for at blive her og forlænge min kontrakt, så er jeg helt sikkert indstillet på at gøre det.

- Vi har de samme idéer om, hvordan vi forbedrer holdet i fremtiden. Jeg er glad for denne sæson. Jeg er glad for at blive her, og jeg håber at blive i mange år, siger Conte.

Ifølge manageren er der ingen skader i Chelseas trup før finalen, mens Arsenal har Laurent Koscielny ude med karantæne og flere spillere i de defensive rækker, som er tvivlsomme på forhånd.

FA Cup-finalen spilles på Wembley lørdag aften med kickoff klokken 18.30.

/ritzau/