Brudgom dræbt af stor hvid haj

Et engelsk pars bryllupsrejse endte ulykkeligt. Brudgommen blev dræbt af en haj - det var den frygtede "store hvide", siger eksperter.
Det var en hvid haj, der dræbte en 30-årig brudgom på bryllupsrejse.
Det var en hvid haj, der dræbte en 30-årig brudgom på bryllupsrejse. Foto: Colourbox

En brud så sin brudgom blive dræbt og maltrakteret på deres bryllupsrejse. Det uhyggelige angreb skete for fire dage siden, og man troede først, at det var en mindre haj, der angreb.

Men efter marinespecialister har undersøgt liget, er man nu sikre på en anden konklusion - det var en stor hvid haj, der dræbte gommen.

Det skriver engelske The Sun.

Parret kommer fra England, men var på bryllupsrejse på Seychellerne. De var blevet gift blot elleve dage før tragedien indtraf.

Den kun 30-årige gom var ude at snorkle i vandet, da hajen pludseligt angreb. Hans 27-årige brud kunne intet andet gøre, end kigge forfærdet på, mens den store hvide haj maltrakterede hendes elskede.

Det er nu kommet frem, at hajen efter al sandsynlighed har dræbt en fransk turist i samme område blot tre dage før den britiske brudgom blev dræbt.

Marinespecialisterne, der har fastslået, at dræberen var en hvid haj, frygter nu, at det frygtede dyr vil søge mere menneskebytte.

Kilde: The Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.