Brøndbyspillere føler sig snydt for tre point

Krisen fortsætter på vestegnen, efter Brøndby i går spillede 0-0 mod AGF. Brøndby fik annulleret et mål i slutningen af kampen.
Brøndby fik underkendt et mål kort før slut. Spillerne var meget utilfredse med dommerens beslutning, som i sidste ende kostede holdet sejren.
Brøndby fik underkendt et mål kort før slut. Spillerne var meget utilfredse med dommerens beslutning, som i sidste ende kostede holdet sejren. Foto: polfoto, (Casper Dalhoff) / POLFOTO

Søndagens runde i Superligaen blev endnu en kold dukkert for det kriseramte Brøndby-mandskab.

Brøndbytilskuerne eksploderede ellers i jubel, da Clarence Goodson med få minutter igen lagde en kølig inderside på et indlæg på tværs af AGF-målet. Bolden sad i kassen, men dommeren fløjtede i stedet for frispark til AGF-backen Adam Eckersley, som han mente blev fældet af Martin Bernburg et splitsekund før målet.

Martin Bernburg var efterfølgende fortvivlet over frisparket.

"Jeg føler ikke, at jeg rammer ham. Vi går begge ned i en glidende tackling og går efter bolden. Og pludselig fløjter dommeren. Dommeren ser noget, som jeg i hvert fald ikke kan se," siger han til sporten.dk.

Brøndbys anfører, Michael Krohn-Dehli, som måtte udgå med en ankel-forstuvning efter blot syv minutter, vurderede heller ikke hændelsen til frispark.

"Set fra min vinkel er der ikke frispark. Jeg synes, vi blev snydt, og det er ærgerligt, når vi havde fortjent at få de tre point," siger han til sporten.dk.

Også fra trænerbænken var der bitre miner. Træner Henrik Jensen mente, Brøndby havde fortjent at vinde.

"Vi havde de største og de bedste chancer, og vi står rigtig godt defensivt. Femi spiller en rigtig god kamp, og offensivt skaber vi rigtig mange muligheder," siger han til sporten.dk.

Kilde: sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.