Brøndby ydmyget af Horsens

Det hele lignede en Brøndby sejr hjemme over Horsens, men gæsterne udnyttede lilleput-fejl i Brøndbys forsvar og nu fører jyderne ligaen.
Højt at flyve, dybt at falde: Horsens fører Superligaen efter ydmygelse af svagt Brøndby-hold, der nu også har jydekompleks på hjemmebane.
Højt at flyve, dybt at falde: Horsens fører Superligaen efter ydmygelse af svagt Brøndby-hold, der nu også har jydekompleks på hjemmebane. Foto: Jens Dresling / POLFOTO

Næsen var sat op efter en sejr over Horsens, så Brøndby kunne komme på syv point og en delt førsteplads med rivalerne fra FCK København.

AC Horsens kaldes den gule fare, men det var de gule fra Brøndby, der dominerede i kampens start, hvor det lignede en solid hjemmesejr.

Men kan man ikke forsvare, så er det svært at vinde fodboldkampe. Det må Brøndby sande.

Fraværet af Clarence Goodson og Mikael Nilsson i Brøndbys bageste geled kostede i sidste ende dyrt.

Det var ellers Brøndby, der lagde bedst ud. Horsens blev presset tilbage og efter 15 minutter kunne forsvarsveteranen Max Von Schlebrügge bringe hjemmeholdet foran.

Presset fortsatte, og det lignede en kamp, hvor Horsens aldrig ville komme op i omdrejninger.

Et kiks i Brøndby-forsvaret kort før pausen fik dog stilheden til at sænke sig over Brøndby Station. Nyindkøbet Henrik Toft legede kispus med Brøndby, der faldt for simple finter og så kunne Toft tørt sparke gæsterne i front.

Efter pausen lå det til en åben kamp, men igen blev Toft, der blev fundet for let efter 29 kampe og kun tre mål i OB, helten. Et Brøndby-forsvar på hælene lå alt fra langt fra Toft, der tæt ved mål kunne prikke bolden i kassen til føring.

Herefter mistede Brøndby modet, og Horsens spillede som det de er - Superligaens tophold. Den tidligere Brøndby-spiller Martin Spelmann og Gilberto Macena gjorde ydmygelsen komplet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.