Brøndby vil have Djiby Fall
Den tidligere OB-bomber skal måske til Brøndby. Det afhænger af Lokomotiv Moskvas planer for angriberen. Foto: Ole Frederiksen / POLFOTO
Inden transfervinduet lukker vil Brøndby have én, der kan score mål. Og det kan Djiby Fall. Angriberens rådgiver ser gerne ægteskabet ske.

Brøndby lægger ikke skjul på, at de mangler en angriber, og at de vil have en god en af slagsen, inden transfervinduet lukker.

Samtidig sidder den tidligere OB- og Randersspiller Djiby Fall i Rusland og ærgrer sig over ikke at få nok spilletid for Lokomotiv Moskva.

Og det kan blive udgangspunktet for et smukt ægteskab, skriver sporten.dk.

"Enten får Djiby spilletid, og de vælger at satse på ham, hvilket gør, at han måske vil blive i klubben, eller også får han ikke spilletid. I det tilfælde håber vi, de siger, at han kan smutte," siger Falls rådgiver, Nikolaj Sonne, til sporten.dk.

Hvis Brøndby skulle købe Djiby Fall, er prisen lige nu 4.5 millioner euro, hvilket er en høj pris for en spiller, der kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt. Men Lokotiv Moskva kunne godt finde på at leje Fall ud det sidste halve år, siger Nikolaj Sonne.

Og det er netop der, Brøndby har netop henvendt sig for at høre om muligheden for at leje den effektive angriber.

"En lejeaftale ville være fint for os, det ville være en ideel situation at stå i, for så ville han være fri bagefter. Der er interessante klubber for ham i Danmark, mens Tyskland også er en mulighed for ham," siger Sonne.

Kilde: sporten.dk