Bomber-Ujah vil til Brøndby
Der er en noget opsigtvækkende forstærkning på vej til Brøndby Stadion. Foto: Foto: Hans Andersen
Meget tyder på, at Anthony Ujah er et mulehår på vej til Brøndby.

Fans af Brøndby IF kan vist godt begynde at glæde sig.

Den øjeblikkelige nigerianske Tippeliga-topscorer Anthony Ujah siger nu åbent, at han meget gerne vil skifte til klubben på Vestegnen.

Dermed tyder meget på, at længere tids presseforlydende om et sommerskifte holder stik.

"Brøndby er den klub, som har vist den største interesse for mig, og det er en klub, jeg meget gerne vil til," siger angriberen til Tipsbladet.dk.

Han er imponeret af de blå-gules storhedstid i 1990'erne. En tid, som han gerne vil hjælpe med at bringe tilbage.

"Det er en klub med et projekt, som en ung spiller som mig meget gerne vil være en del af," lyder det fra Anthony Ujah over for fodboldavisens hjemmeside.

Han gør det klart, at hans nuværende klub Lillestrøm og Brøndby er i gang med en dialog om spilleren underskrift. Han venter blot på et melding fra sin agent.

Det har tidligere været omtalt i sportspressen, at en britisk investor står klar i kulissen med de 10 til 15 millioner kroner, som Ujah efter sigende koster. Det skal så være op til Bjerregaard-klubben at betale spillerens løn, lyder det.

Tidligere på måneden præsenterede Brøndby Mikkel Thygesen som den første sommerforstærkning, men direktør Jan Lockhart har tidligere lovet to-tre yderligere indkøb inden Superligaen starter på ny.

Anthony Ujah har scoret 23 mål i indeværende og sidste sæson. Meritter der blandt andet har bragt ham i søgelyset hos Michael Laudrups Mallorca.

Kilde: Tipsbladet.dk