Bombe om australsk piges hals var falsk

Den bombe som i går blev hængt om en teenagepiges hals i Australien var uden sprængstof, oplyser det australske politi
Historien om halsbomben er blevet omtalt meget på australske medier. Men den viser sig nu at være uden sprængstof, oplyser det australske politi. Arkiv
Historien om halsbomben er blevet omtalt meget på australske medier. Men den viser sig nu at være uden sprængstof, oplyser det australske politi. Arkiv Foto: Screen dump/theaustralian.com.au

Det var tilsyneladende et ubehageligt og meget grusomt svindelnummer, som den australske 18-årige Madeleine Pulver blev udsat for i sit hjem i den rige forstad til Mosman.

I 10 nervepirrende timer arbejde politiet på at fjerne bomben om pigens hals, som man frygtede kunne eksploderer når som helst
Men da bomben efterfølgende blev undersøgt viste det sig, at den var falsk og ikke indeholdte nogen former for sprængstof, skriver BBC.

Madeleine Pulver var alene hjemme i Sydney, da en ubuden gæst tilsyneladende trængte ind i hendes hjem og hængte bomben om halsen på hende.

Vicepolitidirektør Mark Murdoch fra New South Wales Police fortalte journalister, at enheden viste sig at være "et meget omfattende svindelnummer".

"Men den var blevet lavet så godt, at den så ud som en rigtig eksplosiv bombe. Vi var nødt til at behandle det alvorligt, indtil vi kunne bevise det modsatte, og det er præcis, hvad vi gjorde, og det er derfor, det tog så lang tid", fortalte han.

Kilde: BBC

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.