Bøller kan få frataget skattefradrag
I England diskuterer man, hvordan man kan få uromagerne til at betale en del af regningen efter balladen i sidste måned. Foto: Metropolitan Police's photostream
De, der deltog i urolighederne i England sidste måned, kan måske se frem til at få suspenderet deres skattefradrag, skriver engelsk avis.

I England er man så småt ved at gøre regningen for sidste måneds uroligheder op.

Ifølge engelske The Guardian, er flere engelske ministre i gang med at undersøge muligheden for at suspendere uromagernes skattefradrag, eller på anden måde fratage dem offentlige ydelser.

Det overvejes også, om forældre, der lader deres børn være ude sent om aftenen, skal have frataget deres børnebidrag. Det samme skal gælde, hvis børnene pjækker fra skole.

Flere sociale boligbyggerier ønsker ligeledes, som det før har været debatteret herhjemme, at sætte familier til ballademagere på gaden.

I øjeblikket har 10.000 englændere underskrevet en online underskriftindsamling, der vil have fjernet alle offentlige ydelser.

I alt er der blevet identificeret 120.000 familier rundt omkring England, der er i så dybe problemer, at de skal have hjælp hurtigst muligt.

I 2008 lovede daværende premierminister Gordon Brown at sætte fokus på problemfamilierne, men nye tal viser, at kun 3518 familier fik hjælp i 2009 og 2010.

Den samlede regning for urolighederne har allerede rundet én milliard danske kroner.