Blogger til konservativ profil: Skån mig for alt dit flæberi!

Johnny Larsen er opvokset på Nørrebro i København. Mod alle odds fik han en uddannelse som journalist i 1987 - efter 17 år som ufaglært og derfor temmelig nedslidt.

Han har skrevet en bog, sange og en opera, og lidt af manglende evne til at holde mund. Johnny været ramt af depression siden børneårene og har været selvbehandlet, indtil han blev ramt af svær sygdom i 2009.

 

Følg Johnny Larsen på Twitter

KÆRE METTE ABILDGAARD, 

I dag dukkede der et tweet op i køen af så mange andre. Denne gang var det et fra dig. Du har faktisk fanget min opmærksomhed nogle gange i den seneste uges tid.

FØRST STARTER DU en indsamling til fordel for bageren fra Tingbjerg. Så holder du pengene tilbage, fordi der er sået tvivl om hærværket… begge dele ganske fornuftigt - selvom indsamlingsiveren burde have haft ro et døgns tid.

Nu blev det sådan lidt ”øv”, og kommer til at minde lidt om den mobbede dreng i USA, hvor det viste sig, at han ikke blev mobbet, men snarere fik ”gengæld” for racisme og mobberi.

Men sådan er det med SoMe: Hurtigt ud af hullerne og så bare styrte blindt fremad. Den falder vi alle for, så du er tilgivet… også fordi dit initiativ var nobelt, og jeg tror faktisk, at du var ærlig og ikke bare en politiker med opmærksomhedstrang.

DIT SENESTE TWEET fik mig dog op af stolen af to grunde. Den ene står jeg stadig ved: Ingen skal kaldes grimme ord for at gøre noget godt. Ingen!

Nu er der nogle stykker i Danmark, som ikke er på Twitter, derfor gengiver jeg dit tweet fra fredag den 26. januar 2018 klokken 07.41:

”Mængden af beskeder fra folk der mener, at man er “en dum muslim so”, eller værre, fordi man overhovedet kan overveje at stole på en mand der hedder Ali, er hel vild! Dét er skræmmende...”

METTE, NU SKAL DU HØRE: Du er medskyldig i at den tone bruges, og bruges så bredt som den gør!

Du er med i en regering, som siden den kom til i sin oprindelige form som ren venstreregering, har dyrket den mere og mere udtalte og synlige jagt på muslimer/mørkelødede mennesker, og reelt alene regeret på nåde af Dansk Folkeparti. Men også dengang støttede du og Konservative Lars Løkke.

Da I kom med i regeringen, blev I synligt aktive, og I har ladet DF skrue mere og mere op for menneskehadet og religionskrigen, uden at der er sat i stopper for det. Jeg kan godt gætte på hvorfor, men det er lige meget, for det er konsekvenserne, der tæller.

DU, DIT PARTI OG REGERINGEN har aktivt udbredt en hadsk, uforsonlig tone i det danske samfund. Det er ikke kommet fra sure bodegabøvser eller fra muslimer eller kristne. Det er kommet fra politikere, næret af politikere og holdt i live af politikere.

Regeringen kom til efter fire års ”pause”, men i pausen holdt ingen mund eller gjorde noget for at standse angrebene på syge, svage, arbejdsløse og muslimer (samt folk med mørk hud). Det vil sige, at siden Venstre fik magten med Dansk Folkepartis velsignelse er politikernes tone over svage grupper i samfundet skærpet betydeligt. Senest er statsministeren rejst til EU for at få ”reformeret” Menneskerettighedskonventionen… og her mener han ikke i et forsøg på at gøre den endnu mere beskyttende for borgerne, men bare for at gøre det lidt nemmere at være regent, og ikke mindst for at kunne tilsidesætte borgernes rettigheder.

Alt det er du en del af. Så mens du leder en indsamling, som skaffer i nærheden af 500.000 kroner på få dage, så smiler du venligt til statsministeren, der er på vej til EU som bydreng for DF.

Din og dit parties adgang til magten og lovgivningen går gennem den racistiske tone, som er det gennemgående træk hos Dansk Folkeparti. Du støtter det direkte.

Det vil sige, at du deltager i udbredelsen af snæversyn, had, racisme og vrede, sådan som Venstre har ført an i 15 år, og som Socialdemokratiet allerede har erklæret, at de vil videreføre. Hvis ingen stopper det, ser det sort ud for os alle.

HADET OG DEN RÅ TONE mærker alle nogenlunde ordentlige mennesker rundt om i Danmark, hver eneste dag.

Angrebet på dit initiativ, og det ordvalg du udsættes for, er IKKE i orden, men skån mig for alt dit flæberi. Du har båret ved til bålet, og først nu hvor flammerne slikker dig op ad benene, synes du, det bliver for voldsomt.

Mit råd til dig, Mette, er:

Sig nej til flere racistiske/menneskefjendske tiltag fra regeringen. Træk dig og partiet ud. Fortæl statsministeren, og vis dukkeføreren Thulesen Dahl, at I ikke vil være med. Det skal ikke være som led i en forhandling, men en præcisering af, at Konservative ikke tolerer den tone overfor borgerne.

Indtil da, så synes jeg, at du skal søbe de kål, du selv har svinet til.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.