Bliv bedre til at holde rodet nede
Oprydningskonsulenten Kamille Sommer giver dig her fem gode råd til at holde styr på rodet, hvis du er træt af, at der altid er uorden i dit hjem.

Oprydningskonsulenten Kamille Sommer giver dig her fem gode råd til at holde styr på rodet, hvis du er træt af, at der altid er uorden i dit hjem.

Kender du følelsen af at have ryddet op og være rigtig glad for, at alt ser så fint ud og ligger pænt lige dér, hvor det hører til?

Og kender du så følelsen af, at bare et par dage efter, så har rodet sneget sit tilbage.

Dét fortæller dit rod om din personlighed – se med på Q.dk

Dét der med at holde oprydningen ved lige er i hvert fald en udfordring, som oprydningskonsulent Kamille Sommer ofte møder. Få her hendes bedste tips til at holde rodet under kontrol:

1. ’Reset’ dit hjem HVER AFTEN inden sengetid. Brug 10 minutter på at lægge ting på plads, så du står op til et opryddet hjem HVER MORGEN.

2. Når du står i butikken og overvejer at købe en genstand, så overvej med det samme HVOR den skal stå, og om der er noget andet du vil give afkald på i stedet. Dette kan afværge, at du overhovedet køber genstanden, så du både sparer penge og undgår for mange ting i dit hjem.

Er du måske i virkeligheden for perfektionistisk? Tag testen på Q.dk

3. Væn dig til at gennemgå dine ting jævnligt. Hvis du skal hente en ting inde i et skab, så tjek lige om der er noget derinde, du kan undvære.

4. Køber du mange bøger? Der er en stor pengebesparelse i at låne dem på biblioteket først, for at se om det overhovedet en bog du har lyst til at eje. Samtidig sparer du plads, ved at du ikke køber hver en bog, der ser interessant ud.

5. Væn dig til at sætte dine ting på plads, hver gang du har brugt dem.

Af Malene Fich Weischer, Q, Aller media

via Listen To News