Bieber: Fup-mor er ikke mine tanker værd

Justin Bieber har ikke meget til overs for Mariah Yeater, som påstår, at han er far til hendes barn.
Justin Bieber vil gerne lægge låg på børne-historien med en faderskabstest .
Justin Bieber vil gerne lægge låg på børne-historien med en faderskabstest . Foto: Polfoto, AP Aaron Favila

Hvis det virkelig er det, der skal til...

Justin Bieber er klar til at tage en faderskabstest, hvis det kan lukke sagen om Mariah Yeater, der har lagt sag an med påstand om, at Bieber er far til hendes fire måneder gamle søn.

Det skriver Star Magazine.

"Alt det der tager mine advokater sig af. Men hvis de vil have det, så gør jeg det," siger teenagestjernen til Star Magazine.

Han har ikke noget at sige til Mariah Yeater i tilfælde af, at han skulle møde den 20-årige pige, som påstår at have haft sex med stjernen på et toilet efter en koncert i Los Angeles.

"Ingenting, det gider jeg ikke spilde min tid på. Jeg formoder, at hun gør det for opmærksomheden, med det er jeg ikke interesseret i. Den slags mennesker er ikke mine tanker eller min tid værd," siger Bieber til Star Magazine.

Popsangeren frygter heller ikke, at hans rygte har taget skade af sagen.

"Overhovedet ikke. Når disse menneskers løgne i sidste ende afsløres, så er det dem, der ender med at se skidt ud, ikke kunstneren. Mine fans har som altid været fantastiske. Jeg kan slet ikke takke dem nok for den støtte, de altid giver mig. Jeg tror virkelig, at jeg har verdens bedste fans - jeg kan ikke bede om mere," siger han til Star Magazine.

Kilde: Contact Music

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.