Bieber bøjer sig: Nu HAR jeg taget DNA-test
Jeg smed ikke alt tøjet for at blive testet, røbede den populære teenagestjerne på tv. Foto: Scanpix, AFP, Gabriel Bouys
Sangeren afslørede på amerikanske talkshow, at han har ladet sig teste i sagen om faderskab til en fire måneder gammel baby.

Mens sangeren Justin Bieber sad i den varme stol i det amerikanske talkshow Late Show With David Letterman tirsdag afslørede han, at han har taget en meget omtalt dna-test.

Testen skal vise, om han er far til den fire måneder gamle baby, Tristyn, som den 20-årige Mariah Yeater hævder Bieber er far til. Det skriver MSN Starlounge.

Selv benægter teenagestjernen at han har haft sex med babyens mor, men i talkshowet afslørede han, at testen er taget for at bevise hans uskyld.

"Det er ret sindssygt, hvordan folk opfinde falske anklager. Men jeg er 17 - det vil ske, når man er i rampelyset," sagde sangeren til David Letterman.

Da den nysgerrige vært spurgte ind til, om den unge mand var nødt til smide alt tøjet af for at blive testet, forklarede Bieber:

"Nej. De skraber bare ens mund med en vatpind."

Næste skridt i baby-sagaen er, at Mariah Yeater skal have DNA-testet sin baby.

Ifølge hjemmesiden TMZ har Mariah været tavs uden "noget forsøg" på at kontakte Justins juridiske team, efter han har taget testen. Efterfølgende har hendes advokat, Jeffrey Leving, dog udtalt, at hans klient ikke undgår testen, og at han glæder sig til at sammenligne resultaterne fra Justins og Tristyns dna-test.

Kilde: MSN Starlounge