Bendtner scorer dansk skuespiller
Julie Zangenberg fortæller nu, at hun er den omtalte "dejlige kæreste" fra Nicklas Bendtners undskyldningsbrev. Foto: Thomas Sjørup / POLFOTO
Skuespilleren Julie Zangenberg bekræfter nu sit forhold til Nicklas Bendtner, efter han i går udsendte en undskyldning for sin opførsel.

Julie Zangenberg, der blev landskendt for hovedrollen i familiefilmen Klatretøsen, bekræfter nu, at hun er kæreste med Nicklas Bendtner.

"Jeg kan kun sige, at vi er kærester, og så har jeg ikke flere kommentarer til mit eller andres privatliv," siger hun til Ekstra Bladet.

Udmeldingen kommer, efter den danske landsholdsangriber fredag udsendte et brev, hvori han undskylder for de skandalesager, han har været involveret i på blot få uger.

Her skriver han: "Min familie, min søn, min dejlige kæreste og min fodbold er det vigtigste i mit liv," og fortæller dermed for første gang, at han har en ny kæreste.

Julie Zangenbergs pr-agent Elisa Lykke siger til Ekstra Bladet:

"Julie er glad i julehumør og tilfreds."

Fredag kom det frem, at Nicklas Bendtner og holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland har været anholdt for hærværk på mindst tre parkerede biler på en gade lige uden for Newcastles hjemmebane St. James.

Hærværket fandt sted den 6. december ved 22-tiden kort efter, at Sunderland havde tabt 2-1 til Wolverhampton. De to 23-årige spillere var blevet afsløret af et overvågningskamera. Efter anholdelsen blev de løsladt mod kaution.