Bendtner: Meget god dag i dag
Han er ikke uden talent den unge Bendtner, på trods af han længe har siddet på bænken i storklubben Arsenal. Nu ryger han sandsynligvis videre til en anden engelsk klub. Foto: Scanpix Denmark, Reuters, Toby Melville
Den danske angriber Nicklas Bendtner får ifølge sin far en rigtig god dag i dag, hvor han angiveligt bliver solgt til Stoke.

Nicklas Bendtners far og agent antyder i dag, at hans søn er tæt på at blive solgt til den engelske klub Stoke. Det skriver Ekstra Bladet.

Det engelske transfervindue lukker om halvanden dag. Så der er ikke meget tid at løbe på for den danske angriber.

Men selvom Arsenal for flere dage siden endeligt bekræftede, at Nicklas Bendtner skal sælges, så har der været overraskende få rygter om den 23-årige danskers fremtid. Indtil nu.

"Jeg har ikke noget at sige om noget som helst lige nu. Blot vil jeg sige, at det er en meget, meget god dag i dag," siger Thomas Bendtner avisen.

Nicklas Bendtners farvel til Arsenal har blandt andet været forstyrret af en alt for høj pris på cirka 100 millioner kroner. Denne pris har, ifølge rygterne, blandt andet skræmt både Benfica, Sporting Lissabon, Newcastle og Fulham væk.

Rygterne siger, at Stoke er interesseret i danskeren trods den høje pris. Hvis skiftet bliver til noget, kan Bendtner se frem til at blive klubkammerat med Thomas Sørensen.

Også en anden dansk fodboldspiller står på spring til at skifte klub. Ifølge TV 2 News siger Simon Kjær inden dagen er omme 'ciao' til den italienske storklub Roma.

Kilde:Ekstra Bladet.dk